Fazole černá má výbornou, jemně nasládlou chuť a v jídle působí úžasně svojí výrazně černou barvou. Čím je fazole tmavší, tím je její chuť výraznější a v těle stravitelnější.... více zde >>
Více informací na www.kaumy.cz.
Fazole černá má výbornou, jemně nasládlou chuť a v jídle působí úžasně svojí výrazně černou barvou. Čím je fazole tmavší, tím je její chuť výraznější a v těle stravitelnější.
Fazole černá má výbornou, jemně nasládlou chuť a v jídle působí úžasně svojí výrazně černou barvou. Čím je fazole tmavší, tím je její chuť výraznější a v těle stravitelnější. Fazole černá se hodí jako příloha k rýžovým a kukuřičným jídlům, vhodná do pikantních pokrmů, guláše, polévek, kaší, rizot, salátů, pomazánek, zapečených pokrmů,… Je nepostradatelná především v mexické kuchyni.
Fazole jsou zdrojem minerálů a vlákniny, proto si je dopřejte alespoň jednou týdně. Fazole mají nízký glykemický index. Černé fazole můžete vařit, zapéct anebo sterilovat. Chutnat budou i v polévce nebo např. v guláši.
Příprava: Fazole přeberte, zbavte nečistot. Namočte fazole přes noc a poté důkladně propláchněte pod tekoucí vodou. Vařte na středním ohni po dobu 60-90 minut. Fazole osolte až po uvaření.
FAZOLE BAREVNÉ BIO
Složení: černé fazole*. *Produkt ekologického zemědělství.
Uchovávat na suchém a chladném místě v uzavřeném obalu.
Kontrolováno: CZ-BIO-001
Zemědělská produkce mimo EU
Země původu: Čína
%MCEPASTEBIN%
<< Skrýt popis
Více informací na www.kaumy.cz.