Hubněte zdravě a s chutí
Hubněte zdravě a s chutí
Bonbon boutique
Sladké pokušení
Dle značek

Tapiokový řez s datlovou pastou

recept od: Tomáš Chaloupek https://www.facebook.com/Tom%C3%A1%C5%A1-Chaloupek-325981867586117/?hc_ref=ARSv2GK4-VHvy6_STaimgZn9oByGo1Pt8guuBFtlm_DBB5rRLZCF3rBJnnH6UqQzFek

Ingredience:

  • 100 g hladké celozrnné pohankové mouky
  • 100 g ovesných vloček
  • 40 g strouhaného kokosu
  • 1 hrnek datlové pasty
  • 150 g jogurtu nebo jogurtu bez laktózy
  • 150 ml kokosového mléka
  • 2 odměrky proteinů nebo Šmakoun brusinka
  • goji 400 g
  • 1 kypřící prášek

Další datlová vrstva:

  • 300 g datlová pasta
  • 3 lžičky mleté skořice
  • kokosové mléko podle potřeby

Ovocná vrstva:

  • Nakrájíme na jemno meruňky a hustě poklademe na pastu.

Pudinková vrstva:

  • Naneseme tapiokový pudink (tapiokové perly a kokosové mléko) oslazený Čekankový sirup originál. Necháme vychladit a na vrch ozdobíme quinoovými puky smíchanými s karobem.

 Postup:

  1. Vše smícháme do těsta a šmakoun nastrouháme a promícháme.
  2. Vše dáme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme na 170 °C - 35 min.
  3. Ingredience na pastu rozmixujeme na hustou kaši a naneseme na korpus.
  4. Nakrájíme na jemno meruňky a hustě poklademe na pastu.

    6 n