zbývá za 1 199 Kč
Tapiokový řez s datlovou pastou
recept od: Tomáš Chaloupek https://www.facebook.com/Tom%C3%A1%C5%A1-Chaloupek-325981867586117/?hc_ref=ARSv2GK4-VHvy6_STaimgZn9oByGo1Pt8guuBFtlm_DBB5rRLZCF3rBJnnH6UqQzFekIngredience:
- 100 g hladké celozrnné pohankové mouky
- 100 g ovesných vloček
- 40 g strouhaného kokosu
- 1 hrnek datlové pasty
- 150 g jogurtu nebo jogurtu bez laktózy
- 150 ml kokosového mléka
- 2 odměrky proteinů nebo Šmakoun brusinka
- goji 400 g
- 1 kypřící prášek
Další datlová vrstva:
- 300 g datlová pasta
- 3 lžičky mleté skořice
- kokosové mléko podle potřeby
Ovocná vrstva:
- Nakrájíme na jemno meruňky a hustě poklademe na pastu.
Pudinková vrstva:
- Naneseme tapiokový pudink (tapiokové perly a kokosové mléko) oslazený Čekankový sirup originál. Necháme vychladit a na vrch ozdobíme quinoovými puky smíchanými s karobem.
Postup:
- Vše smícháme do těsta a šmakoun nastrouháme a promícháme.
- Vše dáme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme na 170 °C - 35 min.
- Ingredience na pastu rozmixujeme na hustou kaši a naneseme na korpus.
- Nakrájíme na jemno meruňky a hustě poklademe na pastu.