zbývá za 1 199 Kč
Mango - kaštanový dort
Korpus:
- půl hrnku BIO Kaštanové mouky 4SLIM
- půl hrnku BIO Kokosové mouky 4SLIM
- půl hrnku BIO Mandlové mouky 4SLIM
- 1 vejce
- půlka bezfosfátového prášku do pečiva
- 1 lžíce jedlé sody
- 1dcl kokosového mléka
- 2 lžíce Čekankového sirupu Originál
- nastrouhaná citronová kůra
Veškeré ingredience na korpus smícháme, mělo by nám vyjít mírně tekuté těsto, v případě potřeby přidáme kokosové mléko.
Korpus pečeme v 18cm dortové formě v předehřáté troubě na 180°C 15-20 min., vyzkoušíme špejlí. Po vytažení z trouby necháme korpus zchladnout.
Střední vrstva:
- 5 lžic bílého jogurtu
- 150g tuhého tvarohu
- 2 lžíce Čekankového sirupu Originál
- vanilkové aroma
- 1/3 manga - nasekat na malé kousky
- nastrouhaná citronová kůra
Ingredience prostřední vrstvy smícháme, v případě potřeby ještě dosladíme Čekankovým sirupem a namažeme na vychladlý korpus.
Horní vrstva:
- zbylé 2/3 manga
- granátové jablko
- želatina
- Čekankový sirup Originál na doslazení
Na střední vrstvu poklademe mango a granátové jablíčko, uvaříme želatinu, kterou dosladíme sirupem a zalijeme s ní celou horní vrstvu.
Dort necháme ve formě úplně vychladit, aby želatina pořádně ztuhla, poté podáváme.