zbývá za 1 199 Kč


Mango - kaštanový dort

Korpus:

Veškeré ingredience na korpus smícháme, mělo by nám vyjít mírně tekuté těsto, v případě potřeby přidáme kokosové mléko.
Korpus pečeme v 18cm dortové formě v předehřáté troubě na 180°C 15-20 min., vyzkoušíme špejlí. Po vytažení z trouby necháme korpus zchladnout. 

Střední vrstva:

  • 5 lžic bílého jogurtu
  • 150g tuhého tvarohu
  • 2 lžíce Čekankového sirupu Originál
  • vanilkové aroma
  • 1/3 manga - nasekat na malé kousky
  • nastrouhaná citronová kůra

Ingredience prostřední vrstvy smícháme, v případě potřeby ještě dosladíme Čekankovým sirupem a namažeme  na vychladlý korpus.

Horní vrstva:

Na střední vrstvu poklademe mango a granátové jablíčko, uvaříme želatinu, kterou dosladíme sirupem a zalijeme s ní celou horní vrstvu.
Dort necháme ve formě úplně vychladit, aby želatina pořádně ztuhla, poté podáváme.

mango 2mango 2